You are currently viewing Cantonament inot – Kranevo, Bulgaria (1-8 Septembrie 2019)

Cantonament inot – Kranevo, Bulgaria (1-8 Septembrie 2019)

Daca tot e vacanta de vara, sa ne bucuram de ea si sa o finalizam in Hyperion Mode 😃 Munca si distractie in acelasi timp!
 
Astfel ca, fix inainte cu o saptamana de inceperea scolii noi am plecat in cantonament in Kranevo, Bulgaria, fiind cazati in cadrul complexului olimpic Eco Therma. O locatie tare faina, aproape de plaja si piscina olimpica outdoor! 🏊‍♂
 
Cu o echipa de 20 copii, noi, gasca Hyp am avut o saptamana plina din toate punctele de vedere. Cu un program bine pus la punct, inceput in fiecare dimineata cu antrenament pe plaja in bataia soarelui, continuat cu antrenamente in apa in timpul zilei si incheiat cu relaxare si odihna.
 
 
Dar, daca tot e vacanta, in mijlocul saptamanii am facut si o mica pauza si am dat buzna la Aquapolis, un aqua parc in zona Golden Sands.
Vremea a tinut cu noi si gasca Hyp a avut o zi superba, relaxanta si binemeritata!
 
 
Revenirea acasa a fost mult asteptata – credem ca mai mult de catre parinti decat de catre copii 😃.
 
Pe aceasta cale dorim tuturor copiilor un nou an scolar plin de realizari si spor in toate!!!
 
Noi, echipa Hyperion, ne vom relua activitatea cu antrenamente zilnice pentru noul sezon competitional, si va asteptam sa ne vizitati la Bazinul Olimpic Brasov. Pentru mai multe detalii ne gasiti si pe site-ul nostru cshyperion.ro.
 
Va multumim si va asteptam,
Echipa Hyperion