You are currently viewing Cupa Hod – Hodmezovasarhely, Ungaria, 12-13 Octombrie 2019

Cupa Hod – Hodmezovasarhely, Ungaria, 12-13 Octombrie 2019

Si iata ca s-a incheiat cu success si primul concurs international de inot din acest sezon, Cupa Internationala Hod in bazin scurt (25 m) la Hodmezovasahely, Ungaria. Este a doua participare a clubului la acest concurs, si ne face mare placere sa onoram invitatia colegilor nostri din Ungaria. 

Doua zile de concurs lungi, 13 – 14 Octombrie, peste 600 de sportivi participanti din 49 structuri sportive din 6 tari (Slovenia, Serbia, Malta, Finlanda, Ungaria și România)!!! Concurenta mare, copii foarte bine pregatiti si ambitiosi! Ne-am facut prieteni noi, am ras si am plans dupa fiecare proba. Dar suntem tare mandri sa va putem impartasi rezultatele obtinute!

Clubul Hyperion a fost prezent la acest concurs international cu 16 sportivi, fiecare dintre ei participand la cele 4, respectiv 5 probe din cele doua zile de concurs. 

Gasca Hyp a reusit sa obtina un total de 40 medalii, dintre care:

🥇 12 Medalii de Aur 

🥈 16 Medalii de Argint

🥉 12 Medalii de Bronz  

La acestea se adauga si Cupa 🏆 pentru cel mai bun sportiv la categoria 2010, obtinut de catre Vlad Ionescu, dar si un binemeritat Loc 3 in Clasamentul general pe echipe! Sa va reamintim ca au fost 49 echipe participante?? 🙂

„A fost un concurs greu si lung, dar venim acasa cu obiective indeplinite, multe recorduri interne batute și cu un moral ridicat pentru urmatoarele concursuri din calendarul nostru competitional” a precizat Szilard Szasz, antrenorul coordonator al clubului.  

Un rezultat excelent de care suntem foarte bucurosi. Acest lucru ne face mai puternici, mai dornici sa fim mai buni si ne arata inca o data ca prin disciplina, munca si motivatie putem realiza lucruri minunate impreuna!!

Va multumim si va asteptam alaturi de noi. Pentru mai multe detalii ne gasiti si pe site-ul nostru cshyperion.ro.

Echipa Hyperion!