cursuri de inot

Cercetatorii au constatat de-a lungul anilor sa cei mai multi copii care au practicat de mici activitati sportive, in special inotul, au parte de o buna imunitate a organismului, o crestere a capacitatii de concentrare si a starilor emotionale.

De asemenea, inotul ajuta la dezvotarea increderii in sine si a spiritului de independenta, stimuleaza pofat de mancare si ofera un somn linistitor.

Echipament necesar: 

VOUCHER CARD CADOU

Voucher Inot Adulti

* Pret: 240 ron
* Include 4 sedinte inot adulti
* Nu include taxa de intrare la Bazinul Olimpic

Voucher Inot Copii

* Pret: 180 ron
* Include 4 sedinte inot copii
* Nu include taxa de intrare la Bazinul Olimpic

ALEGE TIPUL DE ABONAMENT

Alege abonamentul de inot care ti se potriveste functie de programul tau si scopul propus.

–> Taxa de intrare la Bazinul Olimpic <– se plateste individual la receptia bazinului, nefiind inclusa in abonamentul de inot.

Program

Luni - Vineri: 8:00 -17:00
Sambata: 08:00 - 14:00

* Programul se va discuta si agrea de comun acord cu instructorul

Transport

Clubul Hyperion asigura preluarea grupelor de elevi si prescolari (minim 5 copii) din scoli si gradinite pentru cursurile de inot desfasurate in timpul saptamanii, de luni pana vineri.

Locatie

Sala Sporturilor, Dumitru Popescu Colibasi
Bulevardul Garii, nr. 21 500218, Brasov, ROMANIA

inot copii initiere & perfectionare

300

ron / 10 sedinte

* Pret per sedinta - 40 ron

* Abonament frati 500 ron / 10 sedinte

* Abonament copii 175 ron / 5 sedinte

* Abonament frati - 280 ron / 5 sedinte

* Ora privata copii - 150 ron

* Abonament valabil 1 luna

* Tarif Bazin Olimpic: abonament copii si elevi 10 intrari, 80 ron

inot
copii performanta

250

ron / luna

* Selectia se face pentru copii cu varsta cuprinsa intre 5- 8 ani

* Criteriu: copilul trebuie sa inoate cel putin doua procedee de inot

* Tarif Bazin Olimpic: abonament copii 20 intrari, 150 ron

inot
ADULTI

350

ron / 8 sedinte

* Pret per sedinta - 50 ron

* Pret per sedinta / familie (2 adulti) - 90 ron

* Abonament familie (2 adulti) - 650 ron / 8 sedinte

* Ora privata adulti - 200 ron

* Abonament valabil 1 luna

* Tarif Bazin Olimpic: abonament adulti 10 intrari, 180 ron

recuperare medicala
copii

50

ron / sedinta

adulti

60

ron / sedinta

* Tarif Bazin Olimpic: abonament adulti 10 intrari, 180 ron

Inot Initiere copii

Conteaza cine le face, cum le face si cata pasiune exista in munca instructorilor si a antrenorilor. La cursurile de initiere inot, urmărim ca fiecare copil sa vină cu drag la bazin. Trebuie sa avem in vedere ca fiecare copil este unic in felul lui, iar fiecare are ritmul lui propriu de a invata. Ei trebuie incurajati si sustinuti atat de parinti, cat si de antrenori. Secretul invingerii temerilor nu sta in metodele si tehnicile traditionale de invatare ale înotului, ci intr-o relatie unde legatura dintre copil si mentor sa fie una de simpatie si incredere, similara unei relatii de consiliere.

Inot adult

Inot Initiere adulti

Rusinea nu-i ca nu stii, rusinea-i daca nu incerci sa inveti. Avem antrenori tineri si profesionisti, iar programul pentru cursurile de inot adulti este gandit pentru oameni care muncesc in timpul zilei. Inotul te ajuta sa ai un corp de invidiat și un psihic la fel.
Oricine poate invata sa inoate, doar trebuie sa-si invinga teama de apa, sa fie perseverent ai sa aiba incredere in antrenor. Asta face un curs de inot dintr-un adult. De fapt, nu un curs facut o data, ci inotul, practicat frecvent ca sport de timp liber.

Inot recuperare medicala

Inotul se poate practica de la cea mai mica varsta pana a cea mai inaintata. Inotul este sporul cu efectele cele mai complexe si mai miraculoase asupra organismului. Prin inotul terapeutic se poate realiza:
* Reeducarea posturala si corecta a tulburarilor de statica verticala la copii si adulti
* Programe de recuperare dupa anumite interventii chirurgicale
* Recuperare dupa entorse, luxatii, fracturi
* Gimnastica profilactica

Intrebari frecvente

Fisa de inscriere (vezi mai sus), fisa medicala de la medicul de familie care sa ateste ca minorul este clinic sanatos si apt de inot, precum si suma aferenta tipului de abonament ales.

Multi parinti considera ca isi pot invata singuri copilul sa inoate, insa le pot insufla metode nu dintre cele mai bune, iar obiceiurile odata capatate sunt greu de inlocuit/indreptat. Solutia cea mai buna ramane alegerea unui profesor acreditat, cu experienta in lucrul cu copii. La alegerea acestuia, pe langa alte numeroase criterii, trebuie tinut seama si de caracterul copilului, astfel incat instructorul sa se potriveasca cat mai bine stilului de invaaare al celui mic. Acesta trebuie sa abordeze, in functie de situatie, un ton calm sau mai ferm. Atentie insa! O experiență neplacuta il poate face pe copil sa refuze sa mai mearga la lectiile de inot.

Veti avea nevoie de: casca de inot este obligatorie, apoi slapi, costu de baie/slip, prosop/halat de baie, ochelari de inot, sticla de apa pentru hidratare.

Toate cursurile de inot ale clubului Hyperion se desfasoara in cadrul salii sporturilor Dumitru Popescu Colibaşi, piscina olimpica, strada Bulevardul Garii nr. 21, cod 500218, Brasov. Harta o gasiti pe pagina noastra de contact.

Copiii se pot inscrie la cursurile de inot incepand cu varsta de 4 ani.

Siguranta copiilor si increderea acestora in instructorii care le sunt alaturi este primordiala, acest comportament nefiind permis in cadrul clubului nostru.

Abonamentele Hyperion sunt valabile 1 luna. Se va informa instructorul in cazul in care cursantul va lipsi, urmand a se agrea impreuna cu acesta cand/daca aceste sedinte pot fi recuperate.

Gradul de determinare al cursantului, participarea activa si contienta, numarul de antrenamente, bagajul motric si conditia fizica.

Abonamentele sunt valabile 1 luna.

In conditii normale, un copil promoveaza de la initiere la perfectionare dupa ce dezvolta suficient: reflexul respiratiei, capacitatea de efort, echilibrul si pozitionarea pe apa.

Atata timp cat cursantul nu stie deloc sa inoate sau are frica de apa, instructorul va fi tot timpul prezenta in apa cu acesta.

Pentru mai multe detalii sau orice alta intrebare, va asteptam sa ne contactati.