You are currently viewing Cupa Rotary Editia I, Targoviste, 2 Noiembrie 2019

Cupa Rotary Editia I, Targoviste, 2 Noiembrie 2019

La noi totul se intampla in weekend. Asa ca dupa weekend-ul trecut, unde gasca Hyp a facut senzatie la Bucuresti, la Cupa „Andrei Nicolescu” de la Dinamo, weekend-ul acesta am fost la Targoviste, unde a avut loc Editia I a Cupei Rotary, destinat sportivilor nascuti 2001-2013, din cadrul Complexului de Natatie Targoviste!!
 
Prima editie a acestui minunat concurs a fost organizat de catre Asociatia Club Rotary Targoviste, in colaborare cu Primaria Targoviste. Putem spune sus si tare ca ne-am simtit foarte bine, atat sportivii cat si parintii, e un loc foarte primitor si plin de oameni faini!! Multumim pe aceasta cale organizatorilor si tuturor celor implicati si abia asteptam editia urmatoare.
 
Participanti in numar mare, peste 200 copii din toata tara – Dambovita, Prahova, Brasov, Ilfov, Bucuresti – cat si din Suedia, probele fiind urmatoarele: 50 m liber, spate, bras, fluture, 200 m liber mixt si stafete combinate.
 
 
Hyperion Brasov a fost prezent cu 23 sportivi la acest concurs, si, citandu-l pe antrenorul coordonator al Clubului, Szilard Szasz, „s-a lasat cu o ploaie de medalii in favoarea clubului nostru”.
 
Toti cei 23 sportivi au reusit sa obtina nu mai putin de 72 medalii, ne-am adjudecat 25 probe, „inrosind” la propriu podiumul acestei prime editii a Cupei Rotary, la care se adauga si primele trei trepte ale podiumului la stafetele 4×50 mixt combinat (categoria 2012 – 2010).
🥇 27 Medalii de Aur
🥈 22 Medalii de Argint
🥉 23 Medalii de Bronz
 
Sper ca ati avut cu totii o duminica relaxanta si linistita, pentru ca meritam 🙂
 
Va multumim tuturor pentru sustinere si va asteptam alaturi de noi! Pentru mai multe detalii ne gasiti si pe site-ul nostru cshyperion.ro.
 
Echipa Hyperion