You are currently viewing Cupa „Andrei Nicolescu”, Editia a IIIa, Bucuresti, 26-27 Octombrie 2019

Cupa „Andrei Nicolescu”, Editia a IIIa, Bucuresti, 26-27 Octombrie 2019

Editia a 3a a Cupei „Andrei Nicolescu”, organizata de Club Sportiv Aqua Sport Citius Bucuresti, s-a desfasurat in cadrul Bazinului Olimpic Dinamo, in Bucuresti, in weekend-ul 26-27 Octombrie.
 
Un lucru important musai trebuie mentionat – acest concurs este unul la care participa cei mai buni inotatori din tara, au concurat 400 sportivi din cel putin 35 cluburi!!!
Si bineinteles clubul Hyperion a fost prezent cu cinci cei mai buni inotatori (2010-2009): Tirila Larisa, Vlad Ionescu, Robert Kantor, Denis Ionescu si Magor Fekete.
 
 
Sportivii au fost inspirati si motivati la ceremonia de premiere de catre unii dintre marii nostri inotatori, ca de exemplu Dragoș Coman si Camelia Potec.
Astfel incat toti cinci au avut rezultate remarcabile, reusind sa obtina un total de 13 medalii:
🥇 1 Medalie Aur
🥈 6 Medalii de Argint
🥉 6 Medalii de Bronz
impartite astfel:
– Tirila Larisa: 1 x🥈, 2 x 🥉
– Vlad Ionescu: 1 x🥇, 1 x🥈
– Robert Kantor: 2 x🥈
– Denis Ionescu: 2 x🥈, 1 x🥉
– Magor Fekete: 3 x🥉
 
O performanta unica in inotul romanesc a fost realizata de catre Vlad Ionescu.
Vlad a reusit sa doboare unul dintre recordurile competitiei in proba de 50 liber la categoria 2010, fiind primul baiat care la 9 ani inoata sub 31 secunde, cu un timp de 30:93 secunde (recordul din 2018 fiind de 32:44). 
 
 
A fost o cursa senzationala, toti cei din tribune, dar si cei de acasa l-au incurajat si l-au sustinut! Atat pe el, cat si intreaga echipa!! O puteti revedea mai jos 🙂
 
 
Frumos concurs, faina organizare, extraordinare rezultate! 
Felicitari sportivilor si antrenorului Szilard Szasz!! Sa o tineti tot asa copii faini si spor la treaba pentru ca anul viitor sa repetati aceasta deosebita performanta!!
 
p.s. Din ciclul „daca doriti sa revedeti”, tot concursul a fost live pe Facebook, si il puteti revedea aici.
 
Va multumim pentru sustinere si va asteptam alaturi de noi! Pentru mai multe detalii ne gasiti si pe site-ul nostru cshyperion.ro.
 
Echipa Hyperion