You are currently viewing Concurs de Inot Masters, Editia a IVa, Memorialul Mihai Mitrofan

Concurs de Inot Masters, Editia a IVa, Memorialul Mihai Mitrofan

Dupa cum va povesteam in articolul anterior – si sper ca l-ati citi ca va testam 😁  – clubul nostru a avut weekend-ul care tocmai s-a incheiat nu unul, ci doua concursuri!! Doua zile de adrenalina si entuziasm, bucurie si emotie! 
 
De data aceasta al doilea concurs a fost al Seniorilor, si anume Concurs de Inot Masters, Memorialul Mihai Mitrofan. 
 
Ajuns la Editia a-IVaa, Memorialul Mihai Mitrofan reprezinta un simbol in inimile multor inotatori brasoveni, si nu numai, Mihai Mitrofan fiind unul dintre principalii fondatori ai primului club de inot din istoria Brasovului, in 1979, denumit atunci „Centrul de Inot Brasov”, alaturi de sotia sa, doamna Anca Mitrofan. Intre anii 1979 si 1992 a fost  antrenor coordonator al sectiei de inot Brasov si presedintele colectivului de arbitri. 
Mihai Mitrofan a fost unul dintre inotatorii romani care a participat la Olimpiada de Vara de la Roma in 1960, in cursa de 200m bras. [sursa: http://inotbrasov.ro/home/]
 
Multi dintre participanti la acest Masters i-au fost elevi. Am stat de vorba cu una dintre ele, fosta eleva a domnului Mitrofan, era foarte mandra ca are aceasta oportunitate, ea participand pentru prima data la acest concurs. Nu va dau numele ei, dar ce va pot spune este ca vorbea cu multa admiratie si respect!
 
Organizarea concursului a fost exceptionala, in special ceremonia de deschidere a fost impresionanta, si cu siguranrta a adus cateva lacrimi in ochii participantilor.
 
In total au fost peste 10 cluburi participante din Brasov, Pitești, București, Arad, Galați, Reșița, Ploiești, Sfantu Gheorghe, dar si din Bulgaria.
 
Clubul Hyperion a avut cinci partipanti, la categoriile 1, 3 si 4, prin:
1. Simona Nitu
2. Elena Coman
3. Denisa Tirila
4. Attila Torok
5. Szilard Szasz
 
Au facut o echipa excelenta impreuna, reusind sa obtina un total de 16 medalii, dintre care:
* 7 Medalii de Aur 🥇 
* 6 Medalii de Argint 🥈
* 3 Medalii de Bronz 🥉
 
Felicitari tuturor participantilor pentru efortul si pasiunea lor, si sa ne vedem cu bine la editia urmatoare!
 
Sper ca v-am facut pofta de o balaceala! Asa ca va asteptam cu drag sa ne vizitati la Bazinul Olimpic din Brasov unde ne gasiti zilnic la antrenamente. Mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru cshyperion.ro.
 
Va multumim ca sunteti mereu alaturi de noi!!!
Echipa Hyperion