Echipa Hyperion

O echipa tanara, cu viziune si dorinta de a fi mai bun!

Clubul Sportiv Hyperion a luat nastere din pasiunea de a inota, si din dorinta de a impartasi cu cei mici si cei mari din experienta lor si din bucuria de a face sport in general

Szilard Szasz ppt picture

Szilard Szasz

antrenor coordonator

Cu experienta in domeniu de peste 15 ani, Szilard este atat fondatorul clubului, cat si coordonatorul grupelor de inot de performanta si perfectionare.

Absolvent al Facultatii De Stiinte Economice si Administrarea Afacerilor, specializarea Marketing. Masterand La Facultatea de Educatie  Fizica si Sport, specializarea Performanta Motrica si Management Sportiv.

Fost inotator de performanța, participant si medaliat la nenumarate concursuri naaionale si internaționale, maratoane de inot si competitii de triatlon. Campion national de juniori si medaliat la numeroase concursuri de “casa” atat pe plan national cat si international.

Simona Tomele

antrenor inot

Cu experienta in antrenoriat de inot si baschet, in prezent se ocupa de predarea cursurilor de inot initiere si perfectionare pentru adulti si copii.

In prezent este asistent universitar la Facultatea de Educatie Educație Fizica si Sporturi Montane din cadrul Universității Transilvania, unde preda mai multe discipline dintre care natatie, baschet, inot aplicativ, aerobic si salvare de la inec.

Simona a obtinut Carnetul de Antrenor de Natatie in 2001, si cel de Antrenor de Bachet in 2002.  

Attila Torok

antrenor inot & schi

Attila preda cursuri de inot si schi pentru copii si adulti, initiere, consolidare si perfectionare.

Deasemenea, Attila se ocupa si de preluarea grupelor de elevi si prescolari din scoli si gradinite pentru cursurile din cadrul clubului.

Attila este absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport. In 2011 a obtinut carnetul de Antrenor de natatie. Este si membru al Asociatiei Monitorilor de Ski Profesionisti din Romania, afliata ISIA (International Ski International Association).

Istvan Torok

instructor inot & schi

Istvan este instructor de inot si schi pentru copii si adulti, pentru grupe de initiere si perfectionare in cele doua sporturi.

De asemenea, Istvan se ocupa si de preluarea si transportul in siguranta al copiilor de la gradinitele si scolile cu care colaboram.

Bogdan Fatulescu

instructor inot

Bogdan este instructor de inot, initiere si perfectionare, pentru grupe de copii si adulti.

Bogdan este si preparatorul fizic al echipei, fiind absolvent al Facultatii de Educatie Fizica si Sport la Universitatea Transilvania, sectia Sport si Performanta Motrica, specializarea Natatie.

 

Elena Coman

Elena Coman

instructor inot

Elena este instructor de inot, initiere si perfectionare, pentru grupele de copii.

Absolventa Facultatii de Studii Economice, dar pasionata de inot, sport pe care l-a si practicat timp de 5 ani. 
Elena este o fire calda, rabdatoare si creativa, avand 4 ani de experienta in lucrul cu copiii, urmarind perfectionarea  continua a acestora. 

 

Adina

Adina Banica

instructor dans

” Prima pasiune nu se uita niciodata! Dansul a ramas in sufletul meu de la prima atingere a ringului, de la primul curs, de la primul concurs. Asa ca doresc sa impartasesc aceasta pasiune cu tine si sa te fac sa iubesti dansul, asa cum fac si eu. Paseste alaturi de mine in lumea frumoasa a dansului!”

Adina este Instructor de Dans acreditat, cu peste 7 ani de experienta in lucrul cu copiii de toate varstele in cadrul clubului Oaki Brasov. De asemenea este si absolventa a Facultatii de Inginerie Tehnologica si Management Industrial.