Szilard  Szilárd Szász

Absolvent al Facultății de științe economice și administrarea afacerilor, specializarea marketing. Masterand la Facultatea de Educatie  Fizica si Sport, specializarea performanță motrică și managment sportiv.

Fost înotător de performanță, participant și medaliat la nenumărate concursuri naționale și internaționale dar și maratoane de înot sau competiții de triatlon. Campion național de juniori și medaliat la numeroase concursuri de "casă" atât pe plan național cât și internațional.

În momentu de față este coordonatorul echipei și se ocupă cu partea de perfecționare a copiilor și adulților cât și cu grupele de performanță al clubului Hyperion. Are experiență în domeniul acvatic de peste 15 ani și predă lecți de înot cu multă implicare sufletească și profesională încă din anul 2011.

Contact: 0742238298/acshyperion@gmail.com

 

Tomele-Simona-846x1024  Simona Tomele

În prezent este asistent universitar la Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane a Universității Transilvania, unde predă mai multe discilpine precum natație, baschet, înot aplicativ, aerobic și salvare de la înec.

În anul 2001 a obținut carnetul de antrenor de natație iar în 2002 își ia a-II-a specializare și obține și carnetul de antrenor de baschet. Activitatea de predare a lecțiilor de înot (inițiere și perfecționare) la copii și adulți o desfășoară din 2001 de când a terminat facultatea și este o activitate ce îi aduce mari satisfacții profesionale.

 

Contact: 0747666999/simona@tomele.ro 
 
 

  Tibor Magos

A dobândit carnetul de instructor de înot încă din anul 2001 și lucrează în domeniul natației cu o "poftă" deosebită de 4 ani.

Poate preda cursuri de înot de inițiere sau perfecționare atât pentru copii cât și pentru adulți în cinci limbi diferite: română, maghiară, engleză, germană și franceză.

Se ocupa cu grupe de inițierea și perfecționarea copiilor și al adulților.

 

Contact: 0765501201/klesh24@yahoo.com 

 

Attila Török

Absolvent al Facultatii de Educatie   Fizica si Sport. In anul 2011 a obtinut carnetul de ANTRENOR de NATATIE, este membru al ASOCIATIEI MONITORILOR  DE SKI PROFESIONISTI DIN ROMANIA afiliata I.S.I.A din anul 2017 (International Ski Instructors Association) , cu o bogata experienta, din anul 2010. Cu o bogata experienta de peste 7 ani in domeniul natatiei si a schiului povesteste ca: Din primele zile a inteles limbajul si comunicarea pe limba copiilor. El spune ca toti copii sunt diferiti si fiecare copil merita sa fie tratat in felul lui de a fi, pentru ca fiecare este unic. Respecta creativitatea si unicitatea fiecarui copil. Se implica, este pasionat si pune mult suflet in tot cea ce face. Preda cursuri de inot si schi la copii si adulti (initiere, consolidare-perfectionare)
Attila se mai ocupă și de grupele de elevi și preșcolari transportate din scoli/gradinițe care sunt în colaboratoare cu clubul Hyperion.
 

 

Bogdan Fătulescu

Absolvent al facultății de Educație fizica si sport la Universitatea Transilvania, secția sport si performanță motrică, specializarea natație.

Este indragostit de natație,fie ca vorbim de copii incepâand cu vârsta de 3 ani sau de adulți, va poate ajuta să treceți peste frica de apă și sa va "împrieteniți"cu apa. Bogdan este și preparatorul fizic al echipei.

Grupe de înot: inițiere și perfectionare atât cu copiii cât și cu adulții.

 

 

Istvan Török

Este poreclit ca "domn șofer", deoarece se ocupa cu transportul copiilor preluați din gradinițele și școlile colaboratoare cu clubul Hyperion. Pe lângă șoferie este si instructor de inot. Istvan are grijă ca fiecare copil să fie uscat și îmbrăcat corespunzător după orele de înot.

 

 

 

 
 

Carmen Rusu

Fostă înotatoare de performanță, medaliată în competițiile naționale. Absolventa a facultății de Psihologie, are o experiență de peste 10 ani în lucrul cu copiii începând de la cele mai fragede vârste (2,5 luni) și terminând cu adulții.

Iubește copiii și lucrul cu oamenii de diferite vârste. Dacă sunteți o persoană speriată de apă sau cu "frică de apă", satisafacția cea mai mare a lui Carmen este de a acomoda aceste tipuri de persoane cu apa.