Szilard  Szilárd Szász

Fost înotător de performanță, participant la nenumărate concursuri naționale și internaționale dar și maratoane de înot sau competiții de triatlon. Campion național de juniori și medaliat la numeroase concursuri de "casă" atât pe plan național cât și internațional.

Are experiență în domeniul acvatic de peste 15 ani și predă cursuri de înot cu mare drag și multă implicare profesională de 5 ani, atât pentru copii cât și pentru adulți de la nivel de inițiere până la înaltă performanță.

În prezent se ocupă cu managemantul clubului sportiv Hyperion și cu predarea lecțiilor și antrenamentelor de înot la toate nivelele, (inițiere, perfecționare și performanță).

 

 

Tomele-Simona-846x1024  Simona Tomele

În prezent este asistent universitar la Facultatea de Educație Fizică și Sporturi Montane a Universității Transilvania, unde predă mai multe discilpine precum natație, baschet, înot aplicativ, aerobic și salvare de la înec.

În anul 2001 a obținut carnetul de antrenor de natație iar în 2002 își ia a-II-a specializare și obține și carnetul de antrenor de baschet. Activitatea de predare a lecțiilor de înot (inițiere și perfecționare) la copii și adulți o desfășoară din 2001 de când a terminat facultatea și este o activitate ce îi aduce mari satisfacții profesionale.

 

 

 

Magos-Tibor-846x1024  Tibor Magos

A dobândit carnetul de instructor de înot încă din anul 2001 și lucrează în domeniul natației cu o "poftă" deosebită de 4 ani.

Poate preda cursuri de înot de inițiere sau perfecționare atât pentru copii cât și pentru adulți în cinci limbi diferite: română, maghiară, engleză, germană și franceză.