You are currently viewing Univer24 – Sarbatoarea inotului, Cluj Napoca, 28 Septembrie 2019

Univer24 – Sarbatoarea inotului, Cluj Napoca, 28 Septembrie 2019

Univer24 – Sarbatoarea inotului!! Un eveniment tare frumos cu oameni faini!! No, ca la Cluj 🙂 
 
Acolo am fost noi, cei de la Hyperion, in weekend-ul trecut. Sambata am sarbatorit alaturi de alti 800+ participanti bucuria de a fi una cu apa, la propriu, timp de 12 ore, in cadrul Complexului de Nataţie “Universitas” din Cluj. Si ne-am incarcat cu energie la fiecare bazin inotat. Nu de alta, dar oboseala nu se mai simtea :))
 
Organizatorii au facut o treaba minunata, felicitari lor pe aceasta cale! Si vremea a tinut cu noi, soarele insotindu-ne pe toata perioada zilei.
 
“Cireasa de pe tort” al evenimentului a fost faptul ca cei mici au avut sansa sa o cunoasca si sa inoate alaturi de ea – Katinka Hosszu! Nu va pot descrie ce fericire era pe chipul lor, cata admiratie si curiozitate era in privirea lor! Faptul ca au putut-o vedea in carne si oase, si mai ales sa inoate alaturi de ei, asta le-a oferit inspiratie, putere, si motivatie sa munceasca pentru visul lor. Si fiecare dintre copii a plecat acasa cu un autograf, chiar doua unii dintre ei 🙂 
 
 
Cateva cuvinte despre ea, Katinka Hosszu, “Doamna de fier”, asa cum a denumit-o presa chineza in cadrul Cupei Mondiale de la Beijing unde a cucerit cinci medalii din cele opt probe la care a participat. Katinka a reusit sa castige patru medalii din patru participări olimpice consecutive, incepand din 2004 pana in 2016. De asemenea ea este tripla campioana mondiala in bazin lung. Detine recordul mondial la 100 m mixt, la 200 metri mixt (bazin scurt si bazin lung), la 400 metri mixt (bazin scurt si bazin lung), la 100 metri spate (bazin scurt) si la 200 metri spate (bazin scurt). [sursa: wiki]
 
Revenind la noi, clubul Hyperiona a participat cu doua echipe la acest eveniment, a cate cinci participanti si rezerve: Hyperion 1 si Hyperion 2, in trei probe, si anume:
– “Copiii, familia si prietenii” – 50 m
– “Bucuria de a ne intrece in apa” – echipele au inotat cate 100m timp de o ora, echipa Hyperion 1 a avut o performanta de 4300 m, respectiv Hyperion2 a inotat 3700 m  
– “Înoată câte 400 m timp de 6 ore în echipă” unde echipa Hyperion 1 a cucerit locul 1 cu 22900 m inotati, Hyperion 2 clasandu-se pe locul 5 cu 19100 m inotati, din cele 14 echipe participante.  
 
 
Felicitari copiilor, participantilor si organizatorilor, a fost o zi de neuitat pentru noi si sa ne vedem cu bine anul viitor!
 
Va multumim pentru sustinere si va asteptam alaturi de noi. Pentru mai multe detalii ne gasiti si pe site-ul nostru cshyperion.ro.
 
O zi minunata va dorim,
Echipa Hyperion

Leave a Reply