cursuri de inot

Cercetatorii au constatat de-a lungul anilor sa cei mai multi copii care au practicat de mici activitati sportive, in special inotul, au parte de o buna imunitate a organismului, o crestere a capacitatii de concentrare si a starilor emotionale.

De asemenea, inotul ajuta la dezvotarea increderii in sine si a spiritului de independenta, stimuleaza pofat de mancare si ofera un somn linistitor.

Echipament necesar: 

VOUCHER CARD CADOU

Voucher Inot Adulti

* Pret: 150 ron
* Include 4 sedinte inot adulti
* Nu include taxa de intrare la Bazinul Olimpic

Voucher Inot Copii

* Pret: 100 ron
* Include 4 sedinte inot copii
* Nu include taxa de intrare la Bazinul Olimpic

ALEGE TIPUL DE ABONAMENT

Alege abonamentul de inot care ti se potriveste functie de programul tau si scopul propus.

–> Taxa de intrare la Bazinul Olimpic <– se plateste individual la receptia bazinului, nefiind inclusa in abonamentul de inot.

Program

Luni - Vineri: 8:00 -17:00
Sambata: 08:00 - 14:00

* Programul se va discuta si agrea de comun acord cu instructorul

Transport

Clubul Hyperion asigura preluarea grupelor de elevi si prescolari (minim 5 copii) din scoli si gradinite pentru cursurile de inot desfasurate in timpul saptamanii, de luni pana vineri.

Locatie

Sala Sporturilor, Dumitru Popescu Colibasi
Bulevardul Garii, nr. 21 500218, Brasov, ROMANIA

inot copii initiere & perfectionare

200

ron / 10 sedinte

* Pret per sedinta - 25 ron

* Ora privata copii - 100 ron

* Abonament frati 350 ron - 20 sedinte

* Abonament valabil 1 luna

* Tarif Bazin Olimpic: abonament copii si elevi 10 intrari, 80 ron

inot
copii performanta

150

ron / luna

* Selectia se face pentru copii cu varsta cuprinsa intre 5- 8 ani

* Criteriu: copilul trebuie sa inoate cel putin doua procedee de inot

* Tarif Bazin Olimpic: abonament copii 20 intrari, 150 roninot
ADULTI

300

ron / 10 sedinte

* Pret per sedinta - 40 ron

* Ora privata adulti - 120 ron

* Abonamentm familie (2 adulti) - 550 ron/20 sedinte

* Abonament valabil 1 luna

* Tarif Bazin Olimpic: abonament adulti 10 intrari, 180 ron

recuperare medicala
copii

30

ron / sedinta

adulti

50

ron / sedinta

* Tarif Bazin Olimpic: abonament adulti 10 intrari, 180 ron

Inot Initiere copii

Contează cine le face, cum le face și câtă pasiune există în munca instructorilor și a antrenorilor. La cursurile de inițiere înot, urmărim ca fiecare copil să vină cu drag la bazin. Trebuie să avem în vedere că fiecare copil este unic in felul lui, iar fiecare are ritmul lui propriu de a învăța. Ei trebuie încurajați și susținuți atât de părinți cât și de antrenori. Secretul învingerii temerilor nu stă în metodele și tehnicile tradiționale de învățare ale înotului, ci într-o relație unde legătura dintre copil și mentor să fie una de simpatie si încredere, similară unei relații de consiliere.

Inot adult

Inot Initiere adulti

Rușinea nu-i că nu știi, rușinea-i dacă nu încerci să înveți. Avem antrenori tineri și profesioniști, iar programul pentru cursurile de înot adulți este gândit pentru oameni care muncesc în timpul zilei. Înotul te ajută să ai un corp de invidiat și un psihic la fel.
Oricine poate învăța să înoate, doar trebuie să-și învingă teama de apă, să fie perseverent și să aibă încredere în antrenor. Asta face un curs de înot dintr-un adult. De fapt, nu un curs făcut o dată, ci înotul, practicat frecvent ca sport de timp liber.

Inot recuperare medicala

Inotul se poate practica de la cea mai mica varsta pana a cea mai inaintata. Inotul este sporul cu efectele cele mai complexe si mai miraculoase asupra organismului. Prin inotul terapeutic se poate realiza:
* Reeducarea posturala si corecta a tulburarilor de statica verticala la copii si adulti
* Programe de recuperare dupa anumite interventii chirurgicale
* Recuperare dupa entorse, luxatii, fracturi
* Gimnastica profilactica

Intrebari frecvente

Fisa de inscriere (vezi mai sus), fisa medicala de la medicul de familie care sa ateste ca minorul este clinic sanatos si apt de inot, precum si suma aferenta tipului de abonament ales.

Multi parinti considera ca isi pot invata singuri copilul sa inoate, insa le pot insufla metode nu dintre cele mai bune, iar obiceiurile odata capatate sunt greu de inlocuit/indreptat. Solutia cea mai buna ramane alegerea unui profesor acreditat, cu experienta in lucrul cu copii. La alegerea acestuia, pe langa alte numeroase criterii, trebuie tinut seama si de caracterul copilului, astfel incat instructorul sa se potriveasca cat mai bine stilului de invaaare al celui mic. Acesta trebuie sa abordeze, in functie de situatie, un ton calm sau mai ferm. Atentie insa! O experiență neplacuta il poate face pe copil sa refuze sa mai mearga la lectiile de inot.

Veti avea nevoie de: casca de inot este obligatorie, apoi slapi, costu de baie/slip, prosop/halat de baie, ochelari de inot, sticla de apa pentru hidratare.

Toate cursurile de inot ale clubului Hyperion se desfasoara in cadrul salii sporturilor Dumitru Popescu Colibaşi, piscina olimpica, strada Bulevardul Garii nr. 21, cod 500218, Brasov. Harta o gasiti pe pagina noastra de contact.

Copiii se pot inscrie la cursurile de inot incepand cu varsta de 3 ani.

Siguranta copiilor si increderea acestora in instructorii care le sunt alaturi este primordiala, acest comportament nefiind permis in cadrul clubului nostru.

Abonamentele Hyperion sunt valabile 2 luni de zile. Se va informa instructorul in cazul in care cursantul va lipsi, urmand a se agrea impreuna cu acesta cand/daca aceste sedinte pot fi recuperate.

Gradul de determinare al cursantului, participarea activa si contienta, numarul de antrenamente, bagajul motric si conditia fizica.

Abonamentele de 10 sedinte sunt valabile 2 luni.

In conditii normale, un copil promoveaza de la initiere la perfectionare dupa ce dezvolta suficient: reflexul respiratiei, capacitatea de efort, echilibrul si pozitionarea pe apa.

Atata timp cat cursantul nu stie deloc sa inoate sau are frica de apa, instructorul va fi tot timpul prezenta in apa cu acesta.

Pentru mai multe detalii sau orice alta intrebare, va asteptam sa ne contactati.

Close Menu