You are currently viewing Concursul Cupa Ligii Brasov, Semifond, 13-14 Aprilie 2019

Concursul Cupa Ligii Brasov, Semifond, 13-14 Aprilie 2019

Inca suntem cu adrenalina la un nivel ridicat dupa acest weekend! O sa ne ia cateva zile sa ne revenim dupa exaltarea si entuziasmul prin care am trecut.
 
Sa va povestesc de ce! 🙂
In aceste doua zile la Brasov clubul Hyperion a participat nu la  unul, ci la doua concursuri:
1. Concursul Cupa Ligii Brasov, Semifond
2. Concurs de Inot Masters, Editia a IVa, Memorialul Mihai Mitrofan
 
Sa le luam pe rand. Asa ca luati-va un ceai si asezati-va confortabil. ☕
 
Concursul Cupa Ligii Brasov, Semifond, este un concurs OPEN, destinat urmatoarelor categorii: copii 9-11 ani, cadeti, juniori, tineret si seniori. Fiecare sportiv a putut inota max.2 probe/reuniune, deoarece probele au fost: 200m la toate cele patru procedee, 400m liber, plus stafeta 4x100m liber mixta (2 fete si 2 baieti). Munca multa!! 
 
Cupa Ligii Brasov a inceput sambata dimineata la ora 7:45 am, si s-a incheiat duminica seara pe la 7:00 pm, cu ceva pauza la pranz. 
Sambata si duminica dimineata am avut calificarile, si seara incepand cu ora 5:00 pm am concurat in cadrul finalelor probelor. Obositi? Hmmm.. am putea spune ca da!!
 
Clubul nostru a participat la acest concurs cu 12 sportivi, fete si baieti, nascuti 2010 – 2008, si a reusit sa obtina un total de 16 medalii, dintre care:
* 7 🥈 Medalii de Argint
* 9 🥉 Medalii de Bronz ,
prin urmatorii sportivi, clubul nostru clasandu-se pe locul 6 din cele 18 cluburi participante:
* Larisa Tirila (2010)
* Daria Burlacu (2010)
* Denis Ionescu (2010)
* Vlad Ionescu (2010)
* Robert Kantor (2010)
* Magor Fekete (2009)
 
Fiecare din cei 12 sportivi a reusit sa isi imbunatateasca timpii la diferite probe, depasind peste 20 de recorduri interne.
 
Copiii au fost foarte incantati de faptul ca la ceremonia de premiere au avut onoarea  sa fie premiati de fosta mare inotatoare Carmen Bunaciu! Asa da inspiratie pentru pasiunea ta! 👍
 
Va asteptam cu drag sa ne vizitati la Bazinul Olimpic din Brasov unde ne gasiti zilnic la antrenamente. Mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru cshyperion.ro.
 
Va multumim ca sunteti mereu alaturi de noi!!!
Echipa Hyperion